REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
MENADŽER TRAŽI GARANCIJE

PANIKA NA SAN SIRU, ČUDO OD VRATARA ODLAZI I TO POTPUNO BESPLATNO Velikani već stali u red, u Milanu se traže hitni sastanci

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2016. 10:08

Talijani su u mladom vrataru Milana, Gianluigiju Donnarummi (17) prepoznali pravog nasljednika onog drugog Gianlugija, puno popularnijeg Buffona. Genijalni vratar Milana već neko vrijeme pruža izvanredne partije u dresu Rossonera koji su se doveli u vrlo neugodnu situaciju obzirom kako bi ga vrlo uskoro mogli izgubiti i to potpuno besplatno.

Real Madrid, Manchester United, Juventus, samo su neki od klubova koji su već pokazali interes za dovođenjem ovog sjajnog mladog vratara.

Donnarumma s Milanom ima ugovor do kraja iduće sezone i u klubu će morati brzo reagirati žele li zadržati ovo čudo između vratnica na San Siru i tako zaustaviti moguće pregovore s drugim velikanima.

Ugovor je navodno spreman, ali sve zanima kako će na ponudu reagirati njegov menadžer Mino Raiola, jer on naime traži garaniciju kako će kineski konzorcij stvarno otkupiti klub i time donijeti željenu stabilnost. Raiola je navodno tražio i sastanak s Kinezima prije nego li odluči kakva će biti budućnost mladog vratara.

Linker
19. svibanj 2024 04:26