Reuters / Jason Cairnduff / REUTERS
BIT ĆE TU SVEGA

POKER ASOVA POJAČAVA TROFEJNOG GIGANTA Izbija čak i 'građanski rat', jedan od najboljih igrača današnjice blizu konačnog dogovora?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2017. 12:45

Manchester United planira dovesti četiri ozbiljna pojačanja, pišu engleski mediji. Radi se o Antoineu Griezmannu, Romeluu Lukakuu, a zbog dvojice - Joe Hart i Sergio Aguero - mogli bismo svjedočiti i sukobu na relaciji Manchester United - Manchester City.

Hart je igrač Citya na posudbi u Torinu, a Aguero je još uvijek član istog kluba, ali je na izlaznim vratima zbog neigranja i United nastoji iskoristiti činjenicu da se obojica nalaze u nemilosti menadžera 'Građana' Pepa Guardiole. Iako nisu u prvim planovima Citya, činjenica da bi mogli izabrati redove upravo vječnog rivala - nikome neće dobro sjesti, pa valjda nećemo svjedočiti građanskom, ili ako ćemo biti baš precizni - gradskom ratu dvaju klubova.

I dok je to sve u fazi govorkanja, usmeni dogovor s Griezmannom navodno nije daleko od konačnog. Razgovori su već obavljeni, a Francuz je omiljeni igrač Mourinhu koji bi ga u svojim redovima vidio radije nego ikoga drugoga. Osim njih, na radaru je i Evertonov napadač Romelu Lukaku koji bi koštao više od 60 milijuna eura.

Teško je reći što će se sve ostvariti, a što ne, ali jasno je da u Manchesteru ciljaju poglavito na napad s obzirom na činjenicu da je Zlatan Ibrahimović ozlijeđen, a Wayne Rooney je prošao najbolje igračke dane.

Linker
03. svibanj 2024 22:13