REUTERS/Andrea Comas / REUTERS
KAKAV KRALJ

POLA EUROPE PRIČA O NJEGOVOM ODLASKU U CHELSEA, ALI ODGOVOR MAJSTORA JE 'ČUDO' 'Ako me Conte još uvijek zove, onda vjerovatno ima stari broj mobitela'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2017. 23:49

Alvaro Morata, dečko koji je prošle sezone bio apsolutni hit u Juventusu i talijanskom prvenstvu na izlaznim je vratima Reala. Napadač španjolske reprezentacije nezadovoljan je svojim statusom u klubu nakon što se prošlog ljeta vratio iz Juventusa na Bernabeu i prema informacijama iz Španjolske želi što prije napustiti Madrid.

Nadao se mladi Španjolac kako bi mogao dobiti drugu priliku kod Zidanea, pogotovo nakon što je u dvije godine prvedene u Torinu pružio solidne partije, ali, izgleda kako legendarni Francuz na klupi 'kraljevskog kluba' pretjerano ne računa na usluge ovog napadača. Morata je trenutačno zamjena za Benzemu i vrlo rijetko dobiva punu minutažu.

Navodno su najveći interes za njegovo dovođenje pokazali Antonio Conte i Chelsea, a evo što o odlasku na Otok misli Morata.

- Ako me Conte još uvijek zove, onda vrlo vjerovatno ima moj stari broj mobitela, jer, niti jedan poziv nije došao do mene. On nema moj novi broj mobitela. Ne mogu misliti o idućoj sezoni kad nam tek slijedi najvažniji period u ovoj. Sada nam slijedi težak niz utakmica.

Linker
30. travanj 2024 19:38