Bastian Schweinsteiger
 Laurence Griffiths/Getty Images
LOVA DO KROVA

PONUDA KOJA SE JEDNOSTAVNO NE ODBIJA Manchester United svom 'otpatku' ponudio pravo bogatstvo, samo da napusti Old Trafford

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2016. 17:37

Prema napisima njemačkih i engleskih medija, njemačkom veznjaku Manchester Uniteda Bastianu Schweinsteigeru (32) ponuđena je nevjerojatna svota novca samo da ekspresno napusti Old Trafford, a riječ je navodno o 11 milijuna eura.

Na početku sezone Jose Mourinho je jasno bivšoj zvijezdi Bayerna poručio da na njega ne računa i da si može pronaći novi klub. Otad ga je i udaljio od prve momčadi. Schweinsteiger je stigao na Old Trafford iz Bayerna 2015. godine potpisavši do 2018., ali ozljede i slaba forma limitirale su njegove nastupe.

Uvjet da Schweinsteiger zaradi 11 milijuna eura je da ode iz kluba već ove zime. U tu su svrhu čelnici kluba vršili pritisak na Mourinha da Nijemca vratiti treninzima s prvom momčadi, ali to se još nije dogodilo.

Problem zainteresiranima za Schweinsteigerovu kupnju je njegova visoka plaća koja iznosi oko 200.000 eura tjedno, dakle oko 20 milijuna godišnje.

U slučaju da Schweini prihvati ponudu kluba bio bi slobodan bez odštete napustiti klub i pronaći novi, pritom bogatiji za 11 milijuna eura.

Linker
09. svibanj 2024 11:47