screenshot Record
INVAZIJA NA RUJEVICU

PORTUGALCI 'NAPADAJU HRVATSKU'! EUROPSKI VELIKAN KEKU 'KRADE' ČETVORICU KLJUČNIH IGRAČA Samo za dvojicu spremni su izdvojiti osam milijuna eura?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2017. 12:35

Jedan od najvećih klubova u Portugalu, Sporting Lisabon kako prenose tamošnji mediji, odlučio je pojačanja potražiti na Rujevici. Naime, tiskano izdanje Recorda donosi veliku naslovnicu pod egidom 'Sporting napada Hrvatsku', a na fotografiji se nalaze slike čak četvorice nogometaša novog prvaka Hrvatske, Filipa Bradarića, Josipa Mišića, Josipa Eleza te Marija Gavranovića.

Bradarić i Mišić označeni su kao prioriteti koje od iduće sezone u bijelo-zelenom dresu želi vidjeti proslavljeni stručnjak Jorge Jesus. Bradarić je svojim odličnim igrama privukao i pozornost izbornika Vatrenih Ante Čačića i cijena mu svakim danom sve više raste, a u Portugalu su ga očito odlučili dovesti prije nego li ona postane još veća, a slična je situacija i sa Josipom Mišićem.

Rijeka, 261116. 
Stadion na Rujevici.
Utakmica 17. kola Prve HNL izmedju HNK Rijeka i HNK Cibalia.
Na fotografiji:  Filip Bradaric.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Skauti Sportinga će, kako prenosi Record vrlo vjerojatno stići i na finalnu utakmicu Kupa između Dinama i Rijeke kada bi službeno trebali započeti i pregovori. Valja napomenuti kako je Sporting spreman za dvojac Bradarić/Mišić izdvojiti i do osam milijuna eura.

Rijeka, 040816. 
Stadion Rujevica.
Uzvratna utakmica 3. pretkola Europa lige, 
Rijeka - Basaksehir. 
Na fotografiji: Josip misic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

Iako u Sportingu nisu poznati po tome da se vole razbacivati novcem, za Hrvate bi do njega trebali doći prodajom možda i svog najboljeg igrača Williama Carvalha koji je već nekoliko sezona na meti brojnih engleskih klubova, ali ga nemaju namjeru pustiti za manje od 45 milijuna eura.

Sporting Lisabon sezonu u Primeira Ligi završio je na trećem mjestu, iza najvećih rivala Benfice i Porta.

Linker
07. svibanj 2024 08:52