Screenshot: Daily Motion
ZVIJEZDE IZGUBILE KOMPAS

VIDEO: POTPUNI RASPAD SISTEMA Ne odlazi samo Messi!? Modrić je plakao, ali pogledajte ove scene

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2016. 15:14

Čile je boljim izvođenjem jedanaesteraca savladao Argentinu u finalu Copa Americe (4:2), ali o tome danas nitko više i ne priča.

Nakon utakmice, u kojoj je promašio penal, kapetan Argentine i najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi šokirao je planet izjavivši kako će u 29. godini prekinuti svoju karijeru u reprezentaciji.

- Moja karijera u reprezentaciji je gotova. Učinio sam sve što sam mogao, a boli što nikad nisam postao prvak - izjavio je Messi nakon poraza od Čilea.

Još je teže bilo gledati scene nakon promašenog penala. Messi je potpuno izgubljen tumarao terenom od gola do klupe, a nisu ga mogli utješiti ni suigrači ni igrači Čilea koji su nakon prave tučnjave na travnjaku, pokazali sućut kad je sve završilo.

Messijeva je izjava odjeknula doslovce poput bombe, a da užas bude veći za navijače Argentine pobrinuo se Sergio Aguero. I ne samo on...


Messi vs Chile by MrBlackHoleMoon

"Vrlo je vjerojatno da Messi nije jedini igrač koji će se oprostiti od nacionalnog tima. Ja i još nekoliko igrača trenutačno razmatramo da ima li smisla nastaviti igrati za reprezentaciju", kazao je napadač Manchester Citya za Ole.

Argentinski mediji navode da osim Messija i Aguera, još pet nogometaša najavljuje odlazak. Angel Di Maria, Javier Mascherano, Ezequiel Lavezzi, Gonzalo Higuain i Lucas Biglia.

Messi je sa Barcelonom osvojio sve, a sa Argentinom baš ništa. Sa "gaučosima" je igrao četiri velika finala i izgubio je sva četiri, uključujući i ovo sinoćnje.

Najbolji nogometaš današnjice je nacionalni dres svoje zemlje nosio 112 puta i u tim susretima je postigao 55 golova, čime je pretekao Gabriela Batistutu na prvom mjestu liste najboljih strijelaca Argentine.

Linker
06. svibanj 2024 04:30