Reuters, youtube, sn ilustracija / Reuters, youtube, sn ilustracija
POŠTEN TRENER

AGUERO OTIŠAO NA KONCERT, DOŽIVIO PROMETNU, ALI PEP NIJE LJUT 'Pa, nisam ja policajac! Želim da moji igrači budu sretni i da uživaju u životu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2017. 19:27

Argentinac Sergio Aguero ozlijeđen je u prometnoj nesreći u Amsterdamu zbog čega će pauzirati dva mjeseca. Kako prenose 'otočki' mediji Aguero se vozio u taksiju prema aerodromu kada je vozač izgubio kontrolu i udario u stup kraj ceste. Aguero je u sudaru zaradio prijelom rebara i pauzirat će šest do osam tjedana.

S druge strane trener Manchester Cityja, Pep Guardiola potvrdio je kako Argentinca sigurno neće biti u utakmici protiv Chelseaja u nedjelju, ali niti će biti na raspolaganju Argentini u nadolazećim kvalifikacjiskim utakmicama za odlazak na SP.

- Nisam ja doktor, jedino što znam da je slomio rebro, a koliko ga dugo neće biti to ne mogu reći točno.

Pep je također upitan je li ljut na svog igrača što je išao na koncert uoči tako važne utakmice Cityja u prvenstvu.

- Naravno da ne, pa nisam ja policajac. Nisam još razgovarao s njim, imao sam puno obaveza ujutro, ali razgovarat ću s njim kasnije. Najvažnije je da znam da je s njim sve u redu.

Kada su u pitanju slobodni dani njegovih igrača Guardiola je bio jasan.

- Smatram da trebaju biti sretni, ja želim da budu sretni. Moraju se odmoriti i fizički i psihički i trebaju uživati u životu. Ako je Aguero odlučio otići na koncert to je u redu.

@maluma . Gracias por la invitación !!

Objavu dijeli Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun)

Linker
07. svibanj 2024 03:13