Screenshot: Twitter
NE USUDI SE SVATKO TO REĆI

BESKOMPROMISNI DEJAN LOVREN UDARIO PO SUROVOJ ENGLESKOJ TRADICIJI 'Jednostavno mi nije mi jasno, pa ovo bi nas moglo koštati naslova!'

'Nemoguće je odigrati dvije utakmice na najvišem nivou u tako malom razmaku, pogotovo kada je prva bila tako velika kao ova protiv Cityja u kojoj smo trčali svom snagom po cijelom terenu', rekao je Lovren
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2017. 09:10

Liverpool je na gostovanju kod Sunderlanda u 20. kolu Premiershipa malo pokvario odličnu sezonu. Redsi su na stadionu svijetla odigrali samo 2:2 iako su dvaput bili u vodstvu, a Dejan Lovren priznao je da je neuspjeh kod 'crnih mačaka' bio grub podsjetnik na probleme u obrani koji bi ih mogli koštati naslova.

"Dali smo sve od sebe i odlično se branili protiv Manchester Cityja, ali kod Sunderlanda smo pokazali drugačije lice. Neću reći da se nismo dobro branili, ali jednostavno ne možemo biti sretni s dva primljena gola. Ovaj remi je kao poraz, pogotovo nakon pobjede protiv Cityja", rekao je Lovren za Telegraph pa nastavio:

"No, ispred nas je cijela polusezona. Toliko je još utakmica ispred nas i ispred Chelseaja. Moramo se skoncentrirati na sebe. Znamo da će do kraja sezone uvijek biti uspona i padova. Moramo naučiti iz pogrešaka koje smo radili protiv Sunderlanda. Nismo bili na 100 posto od samog početka. Probudile su nas tek njihove velike šanse. Bolje momčadi bi takve šanse zabili i bili bi u velikim problemima. Volio bih da smo pobijedili i smanjili razmak od Chelseaja, ali ispred nas je nekoliko utakmica s velikim momčadima, a protiv takvih stvarno volimo igrati."

Liverpool je protiv Sunderlanda morao igrati manje od 48 sati nakon pobjede protiv Cityja na Staru godinu.

"Fizički je bilo jako teško, ali bilo je isto i Sunderlandu. Međutim, nemoguće je odigrati dvije utakmice na najvišem nivou u tako malom razmaku, pogotovo kada je prva bila tako velika kao ova protiv Cityja u kojoj smo trčali svom snagom po cijelom terenu", rekao je Lovren pa se 'okomio' na raspored:

"Ne znam zašto je raspored tako napravljen, ali ne želim puno pričati o tome. Ne bih želio da ispada kako tražim isprike. Tako je kako je, a mi se jednostavno moramo kretati prema naprijed s uzdignutim glavama. Na kraju krajeva, jedan bod je bolje nego bez bodova."

Linker
18. svibanj 2024 08:07