Robert Belošević / CROPIX
ZA NJEGA NEMA DILEME

BIVŠI IZBORNIK VATRENIH ŠTITI LEĐA SLAVENU BILIĆU Igor Štimac bez pardona prozvao igrače i otkrio pravi razlog West Hamovog pada

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. prosinac 2016. 15:03

Igor Štimac je javno podržao bivšeg reprezentativnog kolegu Slavena Bilića.

Bivši igrač West Hama i bivši izbornik hrvatske reprezentacije je u razgovoru za klupsku web-stranicu 'čekićara' objasnio zašto vjeruje u Bilića, da će se uspjeti izvući iz trenutke teške pozicije u kojoj se nalazi.

"Kada je Slaven dobio posao odmah sam rekao da će ostvariti trenutan uspjeh s West Hamom. Dobro poznaje posao i kako preokrenuti stvari. Ono u što sam uvjeren je da Slaven neće izgubiti svoju strast, samopouzdanje i posvećenost poslu. Ono što me zbunjuje je kako neki ljudi u Engleskoj sumnjaju u njegove sposobnosti nakon svake utakmice, zaboravljajući kakav sjajan posao je odradio prošle sezone", rekao je 49-godišnji Štimac, koji je pozvao navijače West Hama na strpljenje.

"Naš klub nije u rangu Manchester Uniteda, Chelseaja, Arsenala ili Manchester Cityja i našim menadžerima treba više potpore kada se stvari ne razvijaju prema očekivanjima. Mi svi znamo da je Slaven i dalje pravi čovjek za West Ham i pokazujem prstom prema igračima da se probude i vrate se igranju s jednakom strašću s kakvom su igrali prošle sezone. Ne tako davno igrali su s puno više intenziteta, brinuli su se jedan za drugog i borili kao momčad.

Braniči se moraju braniti, vezanjaci boriti i dodavati loptu brzo, kako bi olakšali napadačima. Prošle su sezone svi stajali iza Slavena i hvalili njegov rad i ako ga ne žele izgubiti apeliram na kapetana Marka Noblea da protrese svlačionicu i da momčad ponovno počne igrati dobar nogomet", zaključio je Bilić.

Podsjećamo, West Ham nakon 14 odigranih kola u Premiershipu zauzima tek 17. mjesto na ljestvici s 12 osvojenih bodova i nalazi se tek jedan bod iznad zone ispadanja. Zbog slabijih rezultata engleski mediji učestalo spominju kako se hrvatskom menadžeru trese njegova pozicija.

Linker
17. svibanj 2024 01:58