Reuters / Peter Nicholls Livepic / REUTERS
TEŽAK JE POSAO TRENERA

DO JUČER SU GA SLAVILI, DANAS GA NAPADAJU Navijači bjesne zbog 'tvrdoglavog Hrvata': 'Bilić je jedini krivac!; Nevjerojatno, ovo nema nikakvog smisla'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. ožujak 2017. 16:49

San West Hamovih navijača o sigurnoj poziciji u gornjem dijelu ljestvice Premiershipa rasplinuo se ove subote doslovno u zadnjim minutama gostovanja kod neugodnog Bournemoutha.

Momčad Slavena Bilića poražena je u 28. kolu s 3:2, te je ostala na 11. mjestu s 33 boda, ali u vrlo tijesnoj konkurenciji (zona ispadanja udaljena je osam bodova.)

U uzbudljivoj utakmici, u kojoj su domaćini promašili čak dva jedanaesterca, West Ham je sedam minuta prije kraja imao 2-2 (izjednačio je Ayew), a onda je preofenzivne goste u posljednjim minutama šokirao napadač Bournemoutha Joshua King, inače trostruki strijelac na utakmici (uz jedan promašen penal).


11-3-2017 Bournemouth - West Ham 3-2 Highlights by allhighlights

Još jedan nesretni poraz i udaljavanje od gornjeg doma tablice razbjesnili su navijače West Hama, a danak sada plaća trener, kao to obično i biva u sličnim situacijama.

Dio navijača ogorčen je Bilićevim 'nekontroliranim nogometom', prigovaraju mu da nije pobijedio od 4. veljače, a svoje su frustracije ispucali putem Twittera. Prenosimo neke od komentara...

"Stvarno me počinje frustrirati ova Bilićeva tvrdoglavost. Feghouli nije dovoljno dobar, a Kouyate nije desni bek", 'Nevjerojatno, Bilić uopće nema plan igre, na obranu možemo zaboraviti. Ovo nema nikakvog smisla!', 'Bilić je jedini krivac za ovaj poraz! Čudna prva postava, nema rezervnog plana, sporo reagira...', 'Sviđa mi se Bilić, ali njegovo inzistiranje da igrači ne igraju na svojim pozicijama postaje zamorno", samo su neki od komentara.

Evo što sve navijači zamjeraju bivšem hrvatskom izborniku...

Linker
03. svibanj 2024 22:11