Reuters / Dylan Martinez Livepic
HOĆE LI ITKO DOĆI?

HRVATI KROJE VRH PREMIER LIGE, ALI TREBAJU I POJAČANJA ZA IDUĆU SEZONU 'Zanimaju nas neki hrvatski igrači, ali su u jakim klubovima i strašno skupi'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. svibanj 2017. 10:35

Za navijače West Hama nema slađe pobjede, u petak navečer s posebnom strašću slavili su trijumf nad Tottenhamom. Slaven Bilić napravio si je veliki posao. Čekićari su riješili pitanje ostanka u ligi, ali praktično i engleskog prvaka. Drugu sezonu zaredom Spursi će biti prekratki.

- Je, mislim da je ova utakmica približila Chelsea na vrlo mali korak do naslova prvaka, ali to nama nije važno. Odigrali smo dobro, svladali Tottenham koji je najveći rival West Hamu, to je za nas TOP derbi, bodovi imaju specijalnu draž, s njima smo se definitivno našli na sredini tablice. Ovo je pobjeda sezone za nas - kazao nam je Nikola Jurčević, pomoćnik Slavena Bilića, koji se odlične volje javio iz engleske prijestolnice.

Imate li kojeg hrvatskog igrača u planu dovesti u West Ham? Ljetni prijelazni rok je blizu, sigurno ste složili listu želja.

- Ima ih nekoliko koji su nam zanimljivi, samo je pitanje koliko će to biti realno s obzirom da su u jakim klubovima i strašno skupi. U engleskom nogometu je puno novca, no pitanje je koliko je objektivno da te koji nas zanimaju možemo dovesti. Ne bih o imenima, čak niti pozicijama, vidjet će se hoćemo li biti u prilici to ostvariti - istaknuo je Nikola Jurčević.

Gdje god je Slaven Bilić bio trener pisalo se da želi pojedine hrvatske nogometaše, možda ovog ljeta i bude nešto od toga. Ne treba isključiti tu opciju.

Linker
08. svibanj 2024 00:36