Getty Images
SKIDANJE MASKI

IBRAHIMOVIĆ BRUTALNO IZVRIJEĐAO KRITIČARE 'Oni su plaćeni da pričaju sra**! Mislili su da sam gotov, a sad sam ih natjerao da pojedu vlastita...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2017. 10:57

Mašina za golove radi savršeno i u 35. godini. Zvijezda Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović je unatoč svim skepticima i uinat kritičarima briljirao u Manchester Unitedu i godinu zaključio s okruglih 50 pogodaka, a onda im na početku nove godine to još dodatno natrljao na nos.

Nakon što je zabio osam pogodaka u posljednjih 11 utakmica, Ibra je engleskim medijima otkrio što ga je motiviralo da uopće dođe u Manchester United kod Josea Mourinha.

"Iz Premiershipa su me zvali redovno, svake godine, ali odlučio sam doći kada su počeli pričati da je moje vrijeme prošlo. To mi je, vjerujte, mi, dalo posebnu energiju. Puno, puno energije, jer oni su plaćeni da pričaju 'sra**, a ja sam plaćen da igram - i zato u ovome uživam. Imao sam zaista fantastičnu godinu", rekao je Ibrahimović i opisao prvih šest mjeseci na Old Traffordu.

"U PSG-u mi je bilo prekrasno, a onda sam došao u Manchester i tih prvih šest mjeseci mi je bilo još ljepše. Došao sam u Premiership, svi su mislili da sam gotov, a onda sam ih kao i uvijek, natjerao da pojedu vlastita mu*a. Osjećam se sjajno, sretan sam, ne znam koliko mi je godina još ostalo, ali uživam u igri".

Linker
05. svibanj 2024 01:01