Reuters / Eddie Keogh Livepic / REUTERS
VJETAR U LEĐA

KOMENTATOR SKY SPORTSA UPOZORIO WEST HAMOVE VLASNIKE 'Ako se riješite Slavena Bilića, vjerujte, dogodit će se sljedeći scenarij...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2016. 01:17

Posljednjih tjedana u Engleskoj mediji naveliko špekuliraju o budućnosti Slavena Bilića iza kojeg je užasan start u sezonu i tek četiri osvojena boda u 7 kola.

Kao potencijalne Bilićevi nasljednici medijski se spominju Roberto Mancini i Rudi Garcia, a stručni sukomentator Sky Sportsa Paul Merson nije zabrinut za budućnost hrvatskog stručnjaka. Arsenalova legenda vjeruje da će klupski suvlasnici David Sullivan i David Gold zadržati strpljenje i dati Biliću još vremena da preokrene stvari na bolje.

"Rekao bih da je Bilić pod velikim pritiskom. Nije riječ samo o porazima jer svi gube utakmice. Protiv Southamptona (0:3) je zabrinjavajuć bio način kako su izgubili, bez borbe, žustrine, samo su pali. Nakon takvih utakmica stvara se pritisak", objasnio je Merson.

"Ono što mi se sviđa kod West Hama je što su suvlasnici dobri ljudi. Nisu laki na okidaču i ne otpuštaju menadžere samo tako. Ako se riješe Slavena Bilića bit će bez posla možda svega deset minuta jer je tako dobar", dodao je Merson, čije će riječi zasigurno goditi hrvatskom treneru.

Linker
28. travanj 2024 20:10