Kloppovoj momčadi ove sezone ne ide puno toga za rukom

 GLYN KIRK Afp
VALJDA GERRARD ZNA

Legenda Liverpoola zna koji bi igrač pomogao njegovoj momčadi: ‘Odletjet ću avionom po njega‘

Redsima bi svakako dobro došlo poneko pojačanje, posebno u sredini terena
Piše: SNObjavljeno: 23. siječanj 2023. 10:29

Liverpoolu ne ide baš najbolje ove sezone. Redsi se nalaze tek na 9. mjestu Premiershipa s čak 21 bodom zaostatka za vodećim Arsenalom te 10 bodova manje od Manchester Uniteda koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Mnogi navijači Liverpoola zazivaju pojačanja u momčadi, a jedno ime se jako često spominje u kontekstu dolaska na Anfield. Riječ je o Judeu Bellinghamu, 19-godišnjem veznjaku engleske reprezentacije i Borussije kojeg osim Liverpoola žele i mnogi drugi klubovi, a transfer neće biti manji od 100 milijuna eura.

Iako svi oko Bellinghama tvrde kako će on ostati u Borussiji do kraja sezone, u Liverpoolu bi ga željeli dovesti već ove zime. Legenda kluba s Anfielda, Steven Gerrard je istaknuo kako je spreman pomoći svojem bivšem klubu da dođe do ovog mladića.

"Sve što Jude treba napraviti je da mi pošalje svoj raspored, da vidim kada ima slobodan dan. Ja ću odletjeti u Dortmund, odvesti ga na lijepu večeru i onda ćemo pričati o svemu", rekao je Gerrard i objasnio zašto bi Bellingham dobro došao momčadi Jurgena Kloppa.

Mislim da je vezni red Liverpoola odličan kada su svi spremni, a ove godine su oni imali dosta problema u tom dijelu momčadi. Trojac Henderson - Fabinho - Thiago je odličan, jako iskusan i svi imaju odlične karijere. Problem je kada je netko od njih ozlijeđen ili suspendiran. Tada mora igrati netko od mladih igrača ili od onih koji se nisu najbolje snašli na Anfieldu poput Keite, a onda se vidi razlika u momčadi.

Linker
19. svibanj 2024 07:19