Marcus Rashford, Raphael Varane, Paul Pogba i Eric Bailly

 MARCO BERTORELLO Afp
PEREZOV VRAŽJI PLAN

Manchester United otpisao najskuplje pojačanje u svojoj povijesti i izazvao alarm u - Madridu!

Nakon zahtjeva velike zvijezde društvo s Old Trafforda nije imalo tešku odluku...
Piše: Tomislav Juranović/JLObjavljeno: 19. studeni 2021. 07:52

U Unitedu su prelomili: Paul Pogba ne spada u skupinu neprocjenjivih igrača. Dokaz tome je jasan signal iz kluba agentu Minu Raioli da se ne razmišlja o produljenju postojećeg igračeva ugovora, koji istječe u ljeto 2022. godine.

"Pogba nije ostvario očekivanja otkad se vratio na Old Trafford za 105 milijuna eura iz Juventusa prije pet godina, a s obzirom da traži ekstremno povećanje plaće, trust klupskih mudraca nije imao tešku odluku", javljaju engleski i francuski mediji razmišljanje unutar Uniteda.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Epilog je, u biti, logičan,. s obzirom da se međusobni odnos posljednjih mjeseci srozao, najnižu točku doživio onim iznimno stupidnim isključenjem u debaklu protiv Liverpoola, zbog čega je dobio tri utakmice suspenzije, a sada je u reprezentaciji zaradio i ozljedu zbog koje ga neće biti sve do kraja godine.

"A još ima i plaću od 12 milijuna eura", pišu klupski kroničari.

Sve je to, pak, upalilo alarm u kontrolnoj sobi Florentina Pereza.

Uz Juventus i PSG, na obzoru se pojavio i madridski Real. Intencija je, naime, s Pogbom potpisati ugovor početkom godine te osigurati igrača koji visoko kotira u razmišljanjima sportskog dijela establišmenta, ali i trenera Carla Ancelottija.

image
MARCO BERTORELLO Afp

"I nekoliko igrača prve momčadi, koje se nešto pita, dalo je zeleno svjetlo za njegov dolazak. A klub je otvoren za ojačanje vezne linije sljedeće sezone", piše Marca.

Premda je Perez zbog pandemije, ali i gradnje stadiona odlučio "stegnuti remen", inzistirao je upravo na slobodnim igračima. A s obzirom na vlastiti kapric i željeu za samopotvrđivanjem, dolazak i Mbappea, i Pogbe, u takvom paketu, za Pereza bi značio dominaciju u teškim vremenima. Za Modrića, pak, taj dolazak ne bi značio ništa: plan produljenja ugovora do 2023. i dalje stoji.

United, pak, želi prodati Pogbu već ove zime, no pitanje je je li to uopće ostvarivo...

Linker
20. svibanj 2024 02:44