Jose Mourinho
 Reuters / John Sibley Livepic
OD JUNAKA DO 'BEDAKA'

MOURINHA UNIŠTILI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Giggs oštro kritizirao Ibrahimovića, a bivši igrač ismijao nekadašnjeg miljenika Stamford Bridgea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2016. 14:23

Dan nakon teškog poraza Manchester Uniteda na gostovanju kod Chelseaja na Stamford Bridgeu u 9. kolu Premiershipa (pobjeda Chelseaja 4:0) naslovnice engleskih medija vrište o velikom debaklu Josea Mourinha.

'Mourinho je ponižen' i 'Kako je posebni postao poniženi', samo su neki od naslova koji krase naslovnice otočkih medija.

Zanimljiv je statistički podatak koji kaže da je Mourinho izgubio čak 13 od posljednjih 27 premierligaških utakmica. Za usporedbu, prethodnih je 13 ligaških poraza doživio u rasponu od čak 135 utakmica.

Chelseajevi navijači su putem društvenih mreža nakon susreta ismijali dojučerašnjeg miljenika, a priključio im se i bivši igrač Eidur Gudjohnsen.

"Jose i dalje zna kako izvući najbolje od Chelseaja", stoji u njegovom tvitu.

Kritike spram bivšeg kluba imao je i legendarni Ryan Giggs.

Nakon posjeta Zagrebu osvrnuo se na ponašanje igrača Crvenih vragova nakon susreta, konkretno Zlatanu Ibrahimoviću, Juanu Mati i još nekima. Oni su nakon debakla ostali na travnjaku, smijali se sa suparnicima i mijenjali dresove. Giggs kaže kako se to ne radi.

"Nije sramota izgubiti, pa ni sa 4:0, ali ako se to dogodi, čestitaš suparniku, zahvališ se navijačima i pognute glave odeš u svlačionicu. Ne ostaješ na centru i ne razmjenjuješ dresove s momčadi koja te razbila", objasnio je Giggs.

Linker
03. svibanj 2024 14:16