Twitter
ZATO VOLIMO NOGOMET

NA OVO SU ČEKALI 34 GODINE Igrači se popeli na trbine, navijači se spustili na travnjak i uz pjesmu proslavili ulazak u Premier ligu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2017. 21:19

Brighton & Hove Albion gotovo sigurno je osigurao nastup u Premier ligi iduće sezone, a upravo su scene koje je svijet imao prilike gledati nakon utakmice s Wiganom razlog zbog kojeg ljudi obožavaju nogomet. Jedini scenarij koji Brighton vodi u doigravanje za elitno društvo engleskog nogometa je ukoliko izgube sve tri utakmice do kraja, a Huddersfield sve dobije i uz to nadoknadi 20-ak pogodaka zaostatka.

Kako je ovakav razvoj više pitanje znanstvene fantastike, navijači Brightona su nakon posljednjeg sučeva zvižduka preplavili travnjak Falmer stadiona i proslavili povijesni rezultat. Igrači su se popeli na tribine i zajedno sa svojim fanovima zapjevali pjesme i uz suze proslavili veliki uspjeh na koji su čekali duge 34 godine.


Brighton vs Wigan 2-1 _ Championship _ All...

Valja napomenuti kako je Brighton u posljednjih šest sezona triput gubili u polufinalu doigravanja za najelitnije društvo engleskog nogometa. Ovog puta bila je to drugačija priča, Brighton je ove sezone dosad slavio u 28 utakmica i ubilježio samo sedam poraza što je bilo dovoljno da se osigura Premiership.

Ako ne bude većih iznenađenja iduće će im se sezone u Premier ligi pridružiti i Newcastle.

Linker
05. svibanj 2024 19:43