Ilustracija

 KATIE CHAN/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA
PODIGLI UZBUNU

Nogometaša iz Premiershipa pronašli okruženog bočicama dušikovog oksida, stigle hitna i policija

Igračev klub svjestan je incidenta, pišu engleski mediji koji nisu htjeli otkriti ime zvijezde
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2024. 15:14

Otočke hitne službe prošlog su mjeseca pružile pomoć neimenovanom nogometašu iz Premiershipa kojemu je dijagnosticirana ovisnost o takozvanom "plinu za smijanje".

Kako saznaje Daily Mail, prijatelj nogometaša koji je igrao za U-21 reprezentaciju svoje države podigao je uzbunu nakon što ga je pronašao okruženima bočicama ilegalnog dušikovog oksida u njegovom stanu u centru grada.

Nogometaš, kojeg engleski medij ne želi imenovati, navodno je posustao u namjeri rješavanja svog velikog problema, nakon što je određeno vrijeme proveo na rehabilitaciji kako bi pokušao odbaciti naviku.

Engleski mediji pišu da su bolničari brzo stigli na mjesto događaja, pregledali nogometaša i uputili mu oštro upozorenje, a na lice mjesta došla je i policija, ali navodno nije pokrenula kazneni postupak.

"Igračev klub svjestan je incidenta. Ponudili su mu potpunu podršku i sudjelovali u odluci da ga pošalju u rehabilitacijski centar ranije ove sezone. Igrač je svjestan razmjera problema i više puta je pokušao prestati s nezdravom navikom. Njegov klub nastavlja nuditi pomoć u nadi da će spasiti svoju karijeru", piše Daily Mail.

Linker
09. svibanj 2024 15:14