REUTERS
REAKCIJE NAKON DERBIJA

ODUŠEVLJENJE I RAZOČARANJE U REDOVIMA VJEČNIH RIVALA 'Slaven Bilić je velik čovjek, ima moju punu podršku, možemo završiti kao lani!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2017. 01:26

West Ham je pobijedio gradske rivale Tottenham 1:0 golom Manuela Lanzinija i jasno je da sreći nema kraja. Ostanak je osiguran, a kapetan momčadi Mark Noble osvrnuo se na dramatičnu utakmicu na Olimpijskom stadionu.

- Spursi su top momčad, ali mi smo bili veličanstveni večeras. Imali su devet pobjeda u nizu, znali smo što nam je činiti i koliko moramo raditi za rezultat. Mislim da smo zaslužili ovo - izjavio je Noble, ali pritom nije zaboravio na menadžera.

- Slaven Bilić je velik čovjek. On ima moju punu podršku. Mislim da možemo završiti gdje i lani, možda mjesto-dva slabije, samo da skupimo što više bodova u posljednjih nekoliko utakmica - zaključio je Mark Noble.

U redovima Tottenhama, naravno, sada stanuje tuga. Doduše, nije bilo imperativa da moraju osvojiti naslov, drugo mjesto je impresivan uspjeh, ali potajno su se nadali i prvom mjestu.

- Razočarani smo, imali smo sjajan niz. Znali smo da će biti teško, a oni su nam otežali sjajnom igrom i obranom. Dat ćemo sve od sebe u posljednja tri kola, ali gotovo je nemoguće da budemo prvaci poslije ovog poraza - izjavio je Eric Dier, nogometaš gostujućeg sastava.

Linker
05. svibanj 2024 00:17