Klopp i Bilić
 Reuters / Lee Smith Livepic
MOŽE LI IH OPET SRUŠITI?

PA, NEĆE VALJDA OPET? West Ham dočekuje Liverpool: Navijači Redsa boje se 'prokletstva' Slavena Bilića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2017. 14:00

U 37. kolu Premiershipa West Ham Slavena Bilića danas (15.15h) dočekuje Liverpool na London Stadiumu i ima priliku 'Redsima' jako zagorčati život u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Nakon subotnje 2:1 pobjede Manchester Cityja protiv Leicestera 'Građani' su prestigli Kloppovu momčad na trećem mjestu ljestvice, a petoplasirani Arsenal ima svega bod manje na petom mjestu. Prve tri pozicije izravno vode u Ligu prvaka, a četvrta kroz dodatne kvalifikacije.

A Bilić se dosad pokazao kao prava 'crna mačka' za Liverpool. Hrvatski trener je izgubio tek jednu od sedam dosadašnjih utakmica koje je vodio protiv Liverpoola. Bilo je to dok je još trenirao turski Bešiktaš u veljači 2015. godine.

Otad je Bilić sa svojim momčadima upisao 4 pobjede i dva remija protiv Redsa, a to je scenarij od kojeg i sada strahuju navijači 'Redsa', a koji priželjkuju u Arsenalu, Manchester Cityju i Manchester Unitedu, Liverpoolovim konkurentima za Ligu prvaka.

U posljednjem premierligaškom kolu Liverpool dočekuje Middlesbrough koji je već ispao u drugu ligu i očekuje se da će to biti lagan posao, ali gostovanje kod West Hama koji je nedavno pobijedio Tottenham s 1:0 svakako to nije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
08. svibanj 2024 22:36