Jack Grealish je opljačkan dok je bio na utakmici

 Andrew Yates/imago Sportfotodienst/profimedia
DRAMA U GREALISHEVOJ VILI

Pljačkaši upali u kuću dok je obitelj gledala utakmicu, ubrzo stiglo pet policijskih automobila i helikopter

Lopovi su uspjeli na vrijeme pobjeći i ukrasti nakit i satove u vrijednost od milijun funti
Piše: Vito TomasObjavljeno: 29. prosinac 2023. 11:26

Reprezentativac Engleske Jack Grealish postao je žrtva velike i dramatične pljačke. Dok je igrao za City u 3:1 pobjedi na Goodison parku, u njegovoj raskošnoj vili koju je nedavno kupio događala se prava kriminalistička drama.

Grealishova velika obitelj, uključujući njegovu zaručnicu, influencericu Sashu Attwood, u mirnom blagdanskom raspoloženju pratila je Englezov meč. Nisu ni slutili da će idilično ozračje biti neočekivano narušeno. Nakon što su čuli lavež pasa te šuškanje i buku na gornjem katu, shvatili su da se nešto događa.

S obzirom na to da je obitelji to bio prvi put u vili, nalazili su se u nepoznatom okruženju. Uspaničili su se i pokušali tražiti skrovište, pritom pritiskujući alarm i dugme za paniku koje je nogometaš instalirao baš za slučajeve poput ovog.

Nedugo nakon toga, na posjed je došlo pet policijskih automobila sa sirenama i rotirkama, a doletio je i policijski helikopter koji je s reflektorima pretraživao okolicu u potrazi za pljačkašima. Međutim, riječ je o golemom posjedu kojeg čine brojni nogometni, teniski, golferski, pa i tereni za kriket, ali i veliko jezero, stoga, pljačkaši su uspjeli na vrijeme pobjeći i ukrasti nakit i satove u vrijednost od milijun funti.

Grealishu nije pomogla ni velika ograda oko cijelog posjede, pa ni čuvari na ulazu na imanje. Dan nakon pljačke angažirao je kombi tvrtke koja instalira nadzorne kamere, alarme i zapreke za provalnike.

Europski prvak s Manchester Cityem, koji je prije dvije godine došao u City iz Aston Ville u transferu vrijednom 117 milijuna eura, financijski će svakako prijeći preko ovoga, no njegovoj obitelji zasigurno će ostati trauma za cijeli život.

Linker
27. travanj 2024 02:47