Adam Davy/pa Images/profimedia
KRENUO OČEVIM STOPAMA

Pogledajte prvi gol sina Davida Beckhama u Engleskoj, najavio veliku karijeru: ‘Oduševljeni smo!‘

Romeo Beckham potpisao je polugodišnji ugovor s Brentfordom i odmah sve oduševio
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. veljača 2023. 10:19

David Beckham sigurno je bio jako ponosan. Njegov sin Romeo (20) postigao je prvi pogodak za Brentford, prvi pogodak otkako je ove zime stigao u očevu domovinu Englesku. Njegov dolazak u Brentford bilo je veliko iznenađenje za sve, znamo da Brentford jako pažljivo bira pojačanja, te da kod odabira igrača kompjutorski parametri igraju veliku važnost.

Romeo Beckham za sada igra za drugu momčad, s idejom da će se nametnuti "pravim" dečkima koji igraju u Premier ligi. Romeo je zabio za Brentford B protiv Wealdstonea u Middlesex Senior Cupu. Pogodio je u 93. minuti za pobjedu (3:2) i to nedugo nakon što je ušao u igru.

- Oduševljeni smo Romeom otkako je stigao. Došao je tu igrati dok je pauza u sezoni MLS-a i odmah se na sjajan način uklopio u momčad. Mogao bi jako napredovati - rekao je trener Brentfordove B momčadi Neil MacFarlane.

Romeo Beckham potpisao je polugodišnji ugovor s Brentfordom, gdje je došao nakon što je završena sezona u MLS-u. U SAD-u nosi dres Inter Miamija, čiji je vlasnik njegov otac David. Vidjet ćemo hoće li i ostati u Engleskoj...

GOL BECKHAMOVOG SINA POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
20. svibanj 2024 03:04