Reuters / Michaela Rehle Livepic / REUTERS
PRED VRATIMA INTERA

RASPADNUTI 'TOPNICI' OSTAJU BEZ BARUTA Odlaskom Wengera ide i Özil, a tisuće Čileanaca prosvjeduje da ode i Alexis Sanchez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2017. 12:24

Situacija je u Arsenalu već dulje vrijeme pred potpunim raspadom. 'Topnici' su 13 kola prije kraja Premiershipa ponovno na četvrtom mjestu, a težak poraz (5:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod Bayerna dodatno je razbijesnio navijače koji ultimativno traže odlazak Arsena Wengera.

Evenzualni odlazak Francuza koji 'topnike' vodi već punih 20 godina 'potjerao' bi i Mesuta Özila, a čini se da bi otići mogao i Alexis Sanchez. Već se neko vrijeme spominjao njegov mogući odlazak u Inter, a simptomatično je kako je uprav nakon ovog posljednjeg debakla Čileanac viđen u Italiji.

Mogući odlazak Sancheza oduševio je tisuće Čileanaca koji su pokrenuli svojevrsni prosvjed preko Facebooka ne bi li potaknuli napuštanje Arsenala.


1-0 Alexis Sanchez Goal 11.02.2017 HD by dailyfootballkick

"Nama Čileancima je dosta toga da naš najbolji igrač sam vuče cijelu momčad. Ne mislimo da bi morao igrati za Barcelonu ili Real Madrid, zapravo nas boli briga gdje će igrati, mi samo želimo da igra zajedno s još 10 igrača na istom nivou kako bi ostvario rezultat. Jednostavno, ne zaslužuje biti sam", piše na Facebook stranici.

Linker
02. svibanj 2024 20:05