Gabriele Maltinti/Getty Images
PIŠE CORRIERE

SUPERSLAV JE SPREMAN SRUŠITI REKORDNI TRANSFER? Kalinića Kinezi ne zanimaju, ali Talijani su uvjereni da neće odbiti Bilića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2016. 23:50

Prema napisima talijanskog Corriere dello Sporta Nikola Kalinić mogao bi već ove zime završiti u redovima West Hama Slavena Bilića.

Posljednjih tjedana talijanski i engleski mediji raspisali su se o navodnom interesu West Hama za Nikolu Kalinića. Iako je sve u sferi nagađanja, talijanski mediji uvjereni su da je hrvatski napadač Fiorentine itekako zainteresiran za taj transfer.

Nedavno je na Fiorentininu adresu stigla ponuda teška 40 milijuna eura za Kalinića od strane kineskog Tianjin Quanjina, ali ona nije zainteresirala hrvatskog napadača. Međutim ponudu iz Engleske Kalinić bi teško mogao ignorirati, piše Corriere, posebice ako West Ham aktivira odštetnu klauzulu u njegovom ugovoru koja iznosi 50 milijuna eura.

U siječnju će West Ham napustiti Simone Zaza, koji najvjerojatnije ide u Valenciju, a Bilić je i sam najavio aktivnost na tržištu, iako je dodao kako se njegov klub medijski povezuje s gomilom igrača, od čega 95% toga nema veze s istinom.

Trenutni rekordni transfer West Hama je onaj Andrea Ayewa koji je prošlog ljeta stigao iz Swanseaja za 20.5 milijuna funti. U ponudu tešku 50 milijuna eura teško je povjerovati, ali Talijani misle da nije nemoguća...

Linker
17. svibanj 2024 08:46