REUTERS
VJETAR U LEĐA

TRENUTAK OLAKŠANJA ZA SLAVENA BILIĆA Najutjecajnija žena West Hama javno podržala hrvatskog menadžera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2016. 21:29

U teškim trenucima za Slavena Bilića koji se nalazi pod pritiskom navijača i kritičara zbog slabog starta u premierligašku sezonu, oglasila se klupska dopredsjednica Karren Brady, jedna od najutjecajnijih osoba u klubu i podržala je hrvatskog menadžera.

S tek četiri osvojena boda u sedam kola Čekićari su tek 18-plasirana momčad ligaške ljestvice, što svakako u klubu nisu očekivali nakon što su prošle sezone završili na sjajnom sedmom mjestu.

Klupska potpredsjednica Karren Brady napisala je u svojoj kolumni u The Sunu kako vjeruje da prelazak na novi stadion nema veze sa slabijim rezultatima, ali je i iskazala povjerenje u Bilića.

"Apsolutno vjerujem u naš prelazak na London Stadium. Sada se spominje da nam je to teret, ali takve sumnje će se raspršiti čim počnemo pobjeđivati u domaćim utakmicama", napisala je Brady.

Britain's small business ambassador Karren Brady applauds during the keynote speech by Chancellor of the Exchequer George Osborne at the annual Conservative Party Conference in Manchester, Britain October 5, 2015. REUTERS/Suzanne Plunkett - RTS3355
REUTERS/Suzanne Plunkett
Karren Brady

"Slaven Bilić zasigurno je osoba koja razumije kako stvari funkcioniraju. Nemojte me shvatiti krivo, imamo puno povjerenje u našeg menadžera i osjećamo da nema problema među igračima. Svi oni svi očajnički žele pobjeđivati i uspjet će u tome", dodala je Brady.

Sljedeći West Hamov izazov nakon reprezentativne stanke sljedećeg vikenda je gostovanje kod Crystal Palacea na Selhurst Parku.

Linker
10. svibanj 2024 09:15