Conor Bradley

 PAUL ELLIS Afp
NESRETNE VIJESTI

Velika tuga u Liverpoolu, novu Kloppovu zvijezdu uoči derbija pogodila obiteljska tragedija

Samo tri dana nakon što je potvrdio najuspješnije dane karijere
Piše: SNObjavljeno: 03. veljača 2024. 17:28

Conor Bradley, mladić Liverpoola koji je u posljednjih tjedan dana briljirao protiv Norwicha (5:2) i Chelseaja (4:1), vjerojatno neće zaigrati u nedjeljnom derbiju 23. kola Premier lige protiv Arsenala.

Naime, u subotu je Bradley primio tragične vijesti -njegov otac umro je u jutarnjim satima, stoga će Bradley vjerojatno krenuti putem Sjeverne Irske. Vijesti stižu samo tri dana nakon što je 20-godišnji Bradley zapisao dosad najuspješnije dane svoje karijere.

Veznjak je u nedjelju upisao dvije asistencije protiv Norwicha, a zatim je ponovio učinak protiv Chelseaja u srijedu. K tomu, londonskim Plavcima zabio je i jedan pogodak, bio mu je to prvijenac u dresu Redsa. Ujedno, Bradley je postao i prvi igrač rođen u Sjevernoj Irskoj koji je zabio za Liverpool u Premier ligi gledamo li posljednjih 70 godina. Klopp ga je već oslovio kao budućnost kluba s Anfielda.

Pored Bradleya, njemački stručnjak na Emiratesu ne može računati ni na Mohameda Salaha, koji se još uvijek oporavlja od ozljede koljena. Nedostaju mu još Endo, Tsimikas, Matip, Tiago Alcantara i Doak.

Linker
26. travanj 2024 05:02