Twitter
NE MIRI SE S PORAZOM

VIDEO: BILIĆ RAZOČARAN, TUŽAN I LJUT Hrvat nakon poraza od Uniteda opleo po sucima: 'Nepravedna i pogrešna odluka nas je koštala, to nas je ubilo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2017. 23:14

Nastavljen je ludi blagdanski ritam u engleskoj Premier ligi, jučer je odigrano prvih šest utakmica 20. kola. Slaven Bilić dočekao je Josea Mourinha, a ogled njihovih momčadi obilježila je vrlo dvojbena odluka suca Deana, koji je jedan start Feghoulija na Jonesu označio pregrubim te je ofenzivcu West Hama na samom početku pokazao crveni karton.

- Ovo je šokantna odluka. To nije crveni ni u milijun godina, oba igrača išli su na loptu - konstatirao je BBC-ev komentator Robbie Savage.

West Hamov menadžer bio je jako ljut, no protesti su mu bili uzaludni, Dean odluku nije promijenio. Imali su Hammersi puno sreće kad je lopta u 36. minuti nakon udarca Valencije pogodila vratnicu i plesala po crti, potom je i Lingard pogodio vratnicu, a u smiraj prvog dijela De Gea je odlično obranio pokušaj Lanzinija.

Antonio je u 60. minuti prokockao zicer za vodstvo, De Gea je obranio, a tri minute kasnije Mata je nakon prodora Rashforda zabio za vodstvo Uniteda. Unitedove pričuve donijele su prevagu. Sve je riješio Ibrahimović svojim 13. prvenstvenim pogotkom, a snimka je pokazala da se Šveđanin nalazio u zaleđu u trenutku kad mu je Herrera uputio loptu.


All Goals & Highlights - West Ham 0-2... by kivancyildirim791

- Zadovoljan sam prikazanim, borili smo se i dali sve. Rekao sam mojim igračima da ćemo biti u dobroj poziciji na ljestvici ako ćemo to činiti. Vrlo je teško igrati s desetoricom protiv ovakvog suparnika, ali imali smo prilike. Morali smo zabiti kad smo mogli, to bi nas podiglo. Razočaran sam rezultatom i frustriran načinom na koji smo izgubili, ali sam ponosan na moje igrače - izjavio je Slaven Bilić.

Hrvatski stručnjak nije mogao izbjeći komentar o isključenju Feghoulija.

- Ne, to nikad nije crveni karton, obojica igrača ušla su u duel. Prekršaj je napravio Jones, on je imao loptu, ali je onda napravio ‘škare’. Feghoulijeva noga nije bila podignuta visoko, nije bilo namjere. To je bila ključna odluka koja nas je ubila. Odvela je utakmicu u potpuno drugom pravcu i bila je potpuno nepoštena prema nama. Jones je od toga napravio kašu, ali ne možete ga kriviti. Možda je napravio kašu jer je on bio taj koji je išao opasno, pa se spašavao. Kod drugog gola bilo je veliko zaleđe. Kad igrači sprintaju, onda je sucima teško, ja sam prvi koji će to reći. Međutim, igrači su hodali i to se moralo vidjeti - poručio je Bilić.

Linker
19. svibanj 2024 13:18