Screenshot: Reddit
POGREŠNA PROCJENA

VIDEO: TRENUTAK KAD SU MOURINHO I NAVIJAČI MAN. UNITEDA OSTALI U NEVJERICI Pogledajte veliki sudački previd na Old Traffordu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2016. 19:55

Dramatičnu utakmicu odigrali su Manchester United i Middlesbrough na Old Traffordu u 19. kolu Premiershipa. Manchester United je preokretom u završnici slavio s 2:1, iako se dugo vremena nije činilo da će tako završiti.

U 38. minuti susreta došlo je do sporne situacije. Nakon ubacivanja Martiala s lijeve strane zabio je Ibrahimović i krenulo je slavlje na Old Traffordu. Ali onda se oglasio sudac Lee Mason i poništio gol.

Razlog? Previsoko podignuta noga Ibrahimovića. Jose Mourinho je skočio s klupe Manchester Uniteda, huk zvižduka došao je s tribina, ali gola nije bilo, a odluci suca vjerojatno je pridonio i teatralan pad vratara Middlesbrougha Victora Valdesa.

U svakom slučaju, usporena snimka pokazuje da je sudac Mason pogriješio, ali njegova odluka nije srećom utjecala na ishod jer je Manchester United golovima Martiala i Pogbe u 85. i 87. minuti preokrenuo rezultat.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. svibanj 2024 11:38