Slaven Bilić
 Stephen Pond / Getty Images
ŽUSTRA DEBATA

VIDEO: USIJANA RASPRAVA U STUDIJU OKO BUDUĆNOSTI SLAVENA BILIĆA Premierligaške legende 'napale' prezentera zbog Hrvata: 'Pa to je smiješno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2017. 01:34

Stručni sukomentatori BT Sporta ustali su u obranu Slavena Bilića u usijanoj raspravi koja je vođena nakon nedjeljnog 3:0 poraza West Hama na gostovanju kod Newcastlea.

Robbie Savage, Owen Hargreaves i Rio Ferdinand svi se slažu da bi hrvatskom stručnjaku trebalo dati vremena da preokrene stvari u West Hamu nakon triju uzastopnih premierligaških poraza na startu sezone. Spomenuti trojac se suprotstavio prezenteru Jacku Humpreyju koji smatra da bi smjena menadžera bila bolja opcija.

Humprey je iznio zabrinjavajuć statistički podatak koji kaže da je Bilić upisao tek tri pobjede u zadnjih 17 utakmica i tek 4 u posljednje 24 utakmice, ali Savage, Hargreaves i Ferdinand se ne slažu s njegovim mišljenjem.

Rio Ferdinand
Reuters / Carl Recine / REUTERS

"Nakon tri utakmice mijenjali bi menadžera? Ti si jedan od onih koji kaže da mora otići nakon tri utakmice? Pa to je smiješno. Pod Samom Allardyceom koji je odradio sjajan posao osvojili su 46 bodova. Pod Bilićem su osvojili 67 bodova prošle sezone, sada su se preselili na novi stadion, 11. su bili prošle sezone, pa što West Hamovi navijači očekuju?", zapitao se Robbie Savage, bivši igrač Manchester Uniteda, Leicestera, Birminghama i Blackburna.


Aleksandar Mitrovic Goal HD - Newcastle Utd 3... by allsporttv

"Koliko je potrošio ovog prijelaznog roka, 40 milijuna funti? I sada će ga smijeniti nakon tri utakmice? Pa mora mu se dati vremena da opravda uloženi novac i dokaže da je bilo toga vrijedno", objasnio je Ferdinand, legenda Manchester Uniteda i bivši igrač West Hama.

"Svi dijelovi slagalice za West Ham su tu. Da imaju najbolje igrače spremne, zdrave, bili bi u sredini ljestvice, deseti ili 12.. Ali Michail Antonio je aut, kao i Carroll, a Cresswell je bio ozlijeđen", objasnio je Hargreaves, nekadašnji igrač Bayerna i Manchester Uniteda.

Linker
04. svibanj 2024 06:52