Greenwoodove dresove više ne možete kupiti u shopu Man Uniteda

 PAUL ELLIS Afp
KRAH MLADOG TALENTA

Zvijezdi engleskog nogometa srušio se svijet, nakon sponzora odriče ga se i veliki Man United!

Igrača se odrekao Nike, nema ga ni na novoj FIFA-i, ali Manchester United otišao je korak dalje.
Piše: S.N.Objavljeno: 03. veljača 2022. 08:54

Nastavljaju se muke po Masonu Greenwoodu. Mladi napadač Manchester Uniteda jučer je pušten iz pritvora u kojem je bio zbog optužbi za silovanje, seksualno napastovanje i fizičko nasilje prema svojoj djevojci Harriet Robson, a suđenje se tek očekuje. U međuvremenu se nastavljaju sankcije koje Greenwood dobiva na račun cijele priče.

Greenwooda se najprije odrekao Nike koji muje otkazao sponzorski ugovor, EA Sports ga je uklonio iz svih FIFA proizvoda, a Manchester United je uklonio sve proizvode s Greenwoodovim imenom iz svojeg internetskog shopa. Klub s Od Trafforda sada je otišao i korak dalje. Naime, 'Crveni vragovi' su odlučili omogućiti svim navijačima zamjenu Greenwoodovog dresa za neki drugi ako to žele.

Podsjetimo, 20-godišnji napadač Uniteda proveo je tri noći u pritvoru nakon optužbi koje je podnijela njegova djevojka Harriet Robson, a koja je na društvenim mrežama podijelila svoje fotografije s ozljedama koje joj je Greenwood nanio, kao i audio snimku u kojoj on od nje zahtjeva seksualni odnos iako ga ona ne želi. Greenwood joj na toj snimci, nakon njenog odbijanja, prijeti fizičkim nasiljem do čega je, kako tvrdi Robson, i došlo. Mladog napadača očekuje suđenje, a pušten je iz pritvora uz jamčevinu.

Linker
15. lipanj 2024 22:46