CESAR MANSO Afp
LA LIGA

Betis s igračem manje izvukao bod kod Valladolida, Cadiz i Espanyol u derbiju začelja odigrali bez pobjednika

Betisu je ovo bio prvi remi u sezoni, a ostao je na svojoj dosadašnjoj petoj poziciji na ljestvici
Piše: HinaObjavljeno: 09. listopad 2022. 16:21

U prvom nedjeljnom susretu 8. kola španjolske La Lige nogometaši Valladolida i Betisa odigrali su utakmicu bez golova.

Drugu ligašku utakmicu u nizu Betis je igrao s igračem manje veći dio susreta. U prošlom slučaju je poluvrijeme i pol bio s desetoricom u Vigu kod Celte gdje je na kraju poražen, a ovaj put je nekako sačuvao bod i rezultat 0-0. Inače, Betis je ostao s igračem manje u 35. minuti kada je isključen Argentinac Pezzella.

Betisu je ovo bio prvi remi u sezoni, a ostao je na svojoj dosadašnjoj petoj poziciji na ljestvici. Valladolid je napravio mali pomak te je trenutačno na 13. mjestu.

U derbiju začelja, susretu 8. kola španjolske La Lige, nogometaši Cadiza i Espanyola su odigrali bez pobjednika 2-2.

Oba su sastava tako i dalje ostala na samo jednoj pobjedi u sezoni, a bliže drugom slavlju su bili gosti iz Barcelone. Golovima Joselua u 51. i 67. minuti Espanyol je vodio 2-1 do 78. minute. No, tada je Lucas Perez zabio za slavlje domaćih navijača i konačnih 2-2. Prvi pogodak za Cadiz dao je Victor Chust.

U pretposljednjem nedjeljnom susretu 8. kola španjolske La Lige nogometaši Real Sociedada pobijedili su na domaćem terenu, s minimalnih 1-0, Villarreal.

Opet je strijelac za Real Sociedad bio Brais Mendez koji je za tri boda pogodio u 33. minuti. Bio je to njegov šesti pogodak u posljednjih devet utakmica za Real Sociedad, u prvenstvu i Europi.

Linker
09. svibanj 2024 00:50