REUTERS/Eric Gaillard / REUTERS
ŠPANJOLSKI MEDIJI TVRDE

JE LI MOGUĆE?! RASPADA SE VELIKI BBC Baleovu svađu s Ronaldom želi iskoristiti jedan od najvećih klubova u Europi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2016. 12:17

Društvo iz real Madrida trenutačno je vodeća momčad u španjolskoj Primeri, a također valja napomemnuti kako su i pobjedom otvorili nastup u Ligi prvaka, ali, stvari u klubu su daleko od idealnih.

Opće je poznato kako ljubav između Cristiana Ronalda i Garetha Balea nije prevelika, a i izgleda kako je sada pukla do kraja. Problema je bilo i ranije, ali činilo se kako su 'ratne sjekire' zakopane kada je Portugalac tješio svog suigrača nakon što je sa svojim Portugalom bio bolji od Walesa u finalu Eura, ali početak nove sezone vratio je priču na staro.

Kako prenose španjolski mediji, Bale je navodno ogorčen odnosom čelnika Reala. Predsjedniku kluba, Florentinu Perezu zamjera što još uvijek nije ispunio prošlogodišnje obećanje kada je bolji ugovor u pitanju, a Zidaneu što je Ronaldo nezamjenjiv u bilo kojem trenutku, čak i kada ne igra na razini, dok se njega bez ikakvog razloga vadi iz igre. Ne treba niti napominjati kako Velšanin ne može podnijeti sebičnost Portugalca kada su obojica na travnjaku.

Živac je Baleu do kraja proradio kada ga je Zidane izvado iz igre u 70. minuti u utakmici protiv Villarreala, a on je smatrao kako je na njegovom mjestu trebao biti ipravo Ronaldo.

Prije toga se uspio i posvađati s Portugalcem koji se naljutio na Balea jer mu ovaj nije dodao loptu kada je želio završiti akciju.

Podsjećamo, Baleu su preostale još tri godine ugovora s 'kraljevima', ali njegov agent Jonathan Barnett je već mjesecima otvoreno u kontaktima s Manchester Unitedom, a Jose Mourinho je upravo Velšanina označio kao primarnu metu sljedećeg ljeta.

Linker
03. svibanj 2024 11:45