Pierre-Emerick Aubameyang

 Screenshot (Twitter, Barcelona)
NOVO LICE NA CAMP NOUU

Sada je službeno: Barcelona predstavila pojačanje iz najjače lige svijeta, poznati detalji velikog posla

Aubameyang karijeru nastavlja u Barceloni, u koju je stigao bez odštete
Piše: SNObjavljeno: 02. veljača 2022. 12:20

Sada je i službeno! Barcelona je u zimskom prijelaznom roku dovela pojačanje iz Premier lige. Dres katalonskog diva će, baš onako kako je i najavljeno, navući dosadašnji napadač Arsenala - Pierre-Emerick Aubameyang.

U utorak je Barca uz potvrdu ovog posla otkrila i neke nove detalja. Tako je od sada poznato da je Aubameyang potpisao ugovor do 30. lipnja 2025. s opcijom raskida u 2023. godini.

U slučaju prijevremenog odlaska s Camp Noua, potencijalni kupci će za bivšeg igrača Topnika Barci morati isplatiti čak 100 milijuna eura.

Aubameyang je u Barcelonu stigao još u ponedjeljak, znači posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka. Njegova tržišna vrijednost trenutno je procijenjena na 15 milijuna eura, a u jednom dijelu 2018. bila je za čak 60 milijuna viša.

Gabonski napadač je, podsjetimo, stigao u Arsenal u siječnju 2018. iz Borussije Dortmund za 63.75 milijuna eura, a u 163 nastupa zabio je 92 gola pri čemu sedam ove sezone. Igrao je i za Milan, Dijon (posudba), Lille (posudba), Monaco (posudba) i St-Etienne.

Linker
12. svibanj 2024 12:23