ANDER GILLENEA Afp
REAKCIJA BAR

Šok za Baske, Xavi u nevjerici: ‘Iznenađen sam neprijateljskom atmosferom, unaprijed su nas osudili‘

Sinoćnja utakmica između Athletic Bilbaa i Barcelone u La Ligi ostavila je repove
Piše: SNObjavljeno: 13. ožujak 2023. 09:38

U redovima Bilbaa ne mogu vjerovati da je gol Inakija Williamsa u 87. minuti za 1:1 poništen. Intervenirao je VAR, pa je Bilbao na kraju ostao bez boda. Razlog? Navodno igranje rukom Inakija Muniaina u trenucima koji su prethodili samoj akciji i dodavanju Gorke Guruzete za Williamsa.

Poništeni gol Inakija Williamsa pogledajte OVDJE.

"Ajajajajajajajajajajajajaj", bila je Williamsova reakcija na Twitteru nakon utakmice kojom je Barcelona sačuvala devet bodova prednosti na vrhu ispred drugoplasiranog Real Madrida, dok Raul Garcia objavio emoji sa znakom čuđenja.

Prema Barceloninom treneru Xaviju Hernandezu, situacija je čista, a odluka suca ispravna.

"Očito je bilo igranje rukom od strane Muniaina. Moramo vjerovati sucu. Ja nikad nisam imao osjećaj da smo pobijedili zahvaljujući sucu. Nisam vidio igranje rukom, ja sam mislio da je ofsajd, što na kraju nije bio. Kasnije sam pogledao snimku i da, bilo je igranja rukom", rekao je Xavi.

Imao je poseban komentar na neprijateljski doček na San Mamesu koji je usko povezan s optužbama Katalonaca za korupciju.

"Iznenađen sam neprijateljskom atmosferom na San Mamesu, to me rastužuje. Nije dobro za društvo da nekoga unaprijed osudi. Svi su slobodni dok im se ne dokaže krivica. Mi se fokusiramo na teren i nogomet, profesionalci smo", zaključio je Barcelonin trener.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

"Oni ne igraju nogomet, potrošili su veliki novac i 2-3 godine radili uzaludan posao." Tim je riječima Ilija Lončarević u podcastu ‘VAR soba‘ komentirao situaciju u kojoj se Osijek trenutno nalazi. Hoće li slavonski klub zadržati mjesto koje vodi u Europu? Hoće li odnos između Darija Šimića i Ante Čačića narušiti odnose u svlačionici? Je li Hajduk izašao iz krize? Kako će se rasplesti borba za opstanak? Odgovore na ta i druga pitanja potražite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
02. svibanj 2024 14:45