Denis Doyle / Getty Images
ZVIJEZDA NE MRDA

ŠPANJOLSKOM ODJEKNULA SPEKTAKULARNA VIJEST Ovo će sve navijače Manchester Uniteda baciti u očaj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2016. 20:47

Navijači Real Madrida nisu mogli dobiti bolju vijest od one koja je danas odjeknula Španjolskom. Uprava madridskog kluba odlučila je na poseban način nagraditi trojicu svojih nogometaša, odnosno bitno izmjeniti njihov trenutačan status u klubu.

Velšaninu Garethu Baleu ponuđen je novi ugovor do 2021. godine prema kojem će uskoro zarađivati znatno više, a novi bi ga ugovor trebao učiniti i drugim najplaćenijim igračem u Madridu, odmah iza Portugalca Cristiana Ronalda. Osim Balea nagrađen je i mladi Norvežanin Martin Odegaard koji će biti priključen prvoj momčadi i neće biti poslan na posudbu.

Najvažnija stvar od svega je što će po prvi put u povijesti s nekim igračem biti potpisan ugovor do kraja karijere. Između Ronalda i Real Madrida više neće biti ograničenja već će Portugalac potpisati ugovor do kraja aktivnog bavljenja nogometom. Još uvijek nije poznato kako će u Realu pronaći recept za ovakvu vrstu ugovora, ali je poznato kako će Ronaldo biti daleko najplaćeniji nogometaš u povijesti.

Ovo je zasigurno loša vijest za sve one koji su se nadali kako bi jedna od najvećih nogometnih zvijezda uskoro mogla promjeniti sreditnu, a tu u prvom redu spada društvo iz Manchester Uniteda i PSG-a koji u posljednjih nekoliko sezona pokušavaju dovesti Portugalca.

Ronaldo i Giggs
Photo by Ryan Pierse/Getty Images / Getty Images

Linker
18. svibanj 2024 07:40