ALBERTO PIZZOLI Afp
ALLEGRI OTKRIO

‘Već sam bio sve dogovorio s Realom, a onda se javio Juventus. Zapravo sam Florentina odbio dva puta‘

Juventusov trener Massimiliano Allegri otkrio je zanimljive, dosad nepoznate detalje
Piše: SNObjavljeno: 31. ožujak 2022. 13:33

U razgovoru za talijanski GQ otkrio je kako je odbio poziv velikog Real Madrida i to u dva navrata.

Allegri se prošlog ljeta vratio na trenersku klupu Juventusa nakon dvogodišnje pauze.

"Imao sam već dogovor s Real Madridom. Tada sam to jutro nazvao predsjednika i rekao mu da neću doći jer sam odabrao Juventus. Zahvalio mi se. Kada me Juventus nazvao u svibnju, više nisam imao sumnji. Ne žalim za svojom odlukom. Milan, Juventus, Real Madrid...to bi sjajno izgledalo u životopisu, ali ne možeš imati sve u životu. Ponosan sam što sam godinama trenirao Milan i sada što sam u Juventusu. Odbio sam Real zapravo dva puta. Prvi put su me kontaktirali dok sam pregovarao o produljenju sa Juventusom. Tada sam Florentinu rekao da sam dao riječ Agnelliju", rekao je Allegri o svom trenerskom povratku nakon stanke.

image
MARCO BERTORELLO Afp

"Te dvije godine su bile divne. Pauze mogu biti jako pozitivne, ovisi kako gledate na stvari", objašnjava Allegri koji je s Juventusom osvojio 11 trofeja u 5 sezona na klupi prije nego li je smijenjen. Maurizio Sarri i Andrea Pirlo nisu se pokazali uspješnim rješenjima, pa je predsjednik Andrea Agnelli ponovno nazvao Allegrija.

"Odlučio sam se vratiti u klub jer sam imao snažnu vezu s njime i vlasnicima, ali također sam želio ostati blizu sina koji živi u Torinu s majkom. Želim biti blizu svojih voljenih."

Linker
21. svibanj 2024 13:09