REUTERS
REAKCIJE NA KIKS REALA

VIDEO: NOVI JUNAK REALA ODUŠEVIO ZIDANEA, A ZBOG BENZEME SE BACAO NA TRAVNJAK 'Zaslužili smo više, ponosan sam na svoje igrače'

ŠPANJOLSKA Mateo Kovačić je izborio slobodni udarac iz kojeg se domaćin spasio
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2017. 13:28

Posljednji je put Valencia na Santiago Bernabeu slavila sada već davne 2008. godine, no u međuvremenu je znala otkinuti bodove Realu. Uspjela je i jučer, odnijela je s kultnog stadiona vrijedan bod. Nakon 90 minuta na semaforu je stajalo 2:2. Viđena je sadržajna utakmica, puna uzbuđenja, dobrih poteza, a posebice to vrijedi za drugo poluvrijeme.

Briljirao je ponovno Marco Asensio, koji je u strašnoj golgeterskoj formi, opet je dvaput tresao mrežu suparnika.

Real se pokušao nametnuti od prvog trenutka, očekivano, i u određenim trenucima im je to i uspijevalo. Međutim, Valencia je bila sigurna u igri, obrana je veći dio susreta bila kompaktna, nisu uspjeli Realovi kreativci naći pukotinu, no posao im je olakšao rani pogodak Asensija.

Početkom nastavka u igru je ušao naš Mateo Kovačić, koji je i jučer imao nekoliko zapaženih poteza, nekoliko dobrih prodora u karakterističnom mu stilu. Uostalom, nakon prekršaja na njemu stigao je izjednačujući pogodak Reala.

Mogao je Real u posljednjim trenucima susreta doći i do sva tri boda, ali ponovno se napromašivao Karim Benzema, zbog čijih je promašaja trener Zinedine Zidane u nekoliko navrata imao burne reakcije na klupi.

"Ne mogu biti zadovoljan s remijem, ali naša je izvedba bila izvrsna. Zaslužili smo više od jednog boda, ali tako to nekad bude u nogometu, ne možeš baš uvijek pobijediti", rekao je slavni trener i dodao:

"Ispustili smo dva boda, ali jako sam ponosan na svoje igrače. Najvažnije je da smo imali puno prilika, stvarali smo šanse, imali smo sedam, osam stopostotnih situacija. Mogli smo na kraju i pobijediti, ali nismo uspjeli zabiti. Sada je vrijeme za odmor, iako će neki igrači nastaviti u svojim nacionalnim selekcijama", poručio je Zidane.

Linker
05. svibanj 2024 02:40