Ozljeda Alvara Morate

 SCREENSHOT
NIJE MOGAO USTATI

VIDEO Potresne scene u Španjolskoj: Morata nakon ozljede izašao u suzama, Sevilla slavila protiv Atletica

Još nije poznata težina ozljede, ali po reakciji Alvara Morate može se zaključiti da je bilo poprilično bolno
Piše: Anđela VukoObjavljeno: 11. veljača 2024. 20:08

Nogometaši Seville svladali su pred svojim navijačima madridski Atletico s minimalnih 1-0 u ogledu 24. kola španjolske La Lige.

Time je Sevilla ostvarila tek petu prvenstvenu pobjedu ove sezone, a za nju je najzaslužniji bio Isaac Romero, strijelac jedinog pogotka u 15. minuti. Atleticu je ovo bio šesti ligaški poraz u sezoni.

Alvaro Morata ozlijedio se u jednoj od zadnjih akcija prvog poluvremena utakmice između Seville i Atlética na Sánchez Pizjuánu.

Morata je nastradao u sudaru s veznjakom Seville Boubakaryjom Soumaréom. Francuz je prvi stigao do lopte, ali se Morata u trku zabio u njega i nezgodno pao na desnu ruku.

U padu je i koljeno španjolskog napadača napravilo čudnu kretnju, a Morata od bolova nije mogao ni ustati te je liječničku ekipu dočekao u suzama.

Uz njihovu pomoć je i otišao do klupe odakle je uplakan otišao direktno u svlačionicu. Još nije poznata težina ozljede, ali po reakciji kapetana Furije može se zaključiti da je bilo poprilično bolno.

Sevilla je pobijedila drugu utakmicu u nizu u La Ligi, dok je madridska momčad drugi ligaški dvoboj zaredom ostala bez pobjede. Sevilla je napredovala za jedno mjesto na ljestvici te je sada 15., dok je Atletico ostao četvrti.

Linker
25. travanj 2024 16:10