OTROVNE STRELICE PREMA RIVALU

VIDEO: REALOVCI ISMIJAVAJU NAJNOVIJE BARCELONINO POJAČANJE Objavili snimku poteza zbog kojeg su se navijači hvatali za glavu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2017. 15:29

Nakon dvaju El Clasica u utakmicama Španjolskog superkupa ostao je dojam da je Barcelona 'miljama daleko' od Real Madrida.

Real je slavio s ukupnih 5:1, a ostao je dojam da je mogao i puno uvjerljivije. Dakako, takav rasplet događaja dao je razloga za zadovoljstvo Realovim navijačima koji 'likuju'.

Nakon Neymarovog odlaska u PSG uz 222 milijuna eura odštete ostala je velika praznina u Barceloninoj momčadi koju Katalonci tek moraju popuniti. A zasad im zaista ne ide. Iako uporno pokušavaju dovesti Dembelea i Coutinha, to im zasad ne uspijeva. Uspjeli su tek doveti Brazilca Paulinha, brazilskog veznjaka iz Guangzhou Evergrandea kojeg su platili 40 milijuna eura.

Riječ je o 29-godišnjaku koji je 2015. godine prešao iz Tottenhama u Kinu. Madridski As, inače Realu naklonjen medij, iskopao je snimku Paulinhovog velikog gafa iz Tottenhama, kada su se nakon jednog njegovog udarca navijači Spursa hvatali za glave.

Najzagriženiji navijači Reala vjeruju da sada isto čeka i navijače Barcelone...

Linker
02. svibanj 2024 02:22