Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
BOLNICA NA POLJUDU

'RANJENI' HAJDUK DOČEKUJE BELUPO, CARRILLO TRAŽI OPCIJU U NAPADU Stiže li uskoro nova špica? 'Tržište je komplicirano jer tražimo specifičnog igrača'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 15:22

U nešto ranijem terminu nego što je to uobičajeno, barem što se dana tiče, sutra (petak) s početkom u 21 sat nogometaši Hajduka na Poljudu dočekuju Slaven Belupo u dvoboju petog kola Hrvatski telekom Prve lige. „Bili“ su trenutno na tablici iza Koprivničana, zaostaju dva boda i trener Hajduka Joan Carrillo s velikim respektom priča o njima, prenosi Slobodna dalmacija.

- Oni su pokazali da imaju potencijal i dobre individualce. Jaki su u kontrama, zabili su četiri gola i znamo što mogu. Dobro smo ih analizirali i idemo na tri boda – poručio je Carrillo.

Ali neće biti jednostavno. Zbog ozljeda Hajduku fale Futacs, Erceg, Lopez i Tudor, a vjerojatno neće biti ni prvog vratara Stipice. Toma Bašić još nije spreman za svih 90 minuta, a Pešić bi uskoro trebao biti na dispoziciji momčadi. Carrillo je više puta naglasio kako su igrači ozlijeđeni te da nije posrijedi nekakvo odmaranje momčadi uoči prvog ogleda s Evertonom sljedećeg četvrtka.

Dugopolje, 130717.
Stadion Hrvatski vitezovi.
Nogometna utakmica 2. pretkola Europske lige, Hajduk - Levski.
Na fotografiji:Na fotografiji: trener Juan Antonio Milan Carillo.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX

Hoćete li, s obzirom na tešku ozljedu Futacsa, tražiti od Uprave da do kraja prijelaznog roka dovede još jednog napadača?

- Bilo bi dobro imati opciju više, ali jasno mi je da je tržište komplicirano jer tražimo specifičnog igrača poput Marka. No spremni smo na sve. Život ide dalje i šaljemo mu pozdrave da se što prije oporavi.

Kako komentirate interes turskog Goztepea za Zorana Nižića?

- On je naš kapetan i bitan igrač. Pričamo o svemu, ali ne i o tome jer na to ne mogu utjecati. Koncentriramo se samo na treninge i utakmice.

Ide li tko gledati subotnju utakmicu Everton – Stoke?

- Ide moj pomoćnik Matyas Czuczi, kao i svaki put. Volim imati što je moguće više informacija – rekao je Carrillo.

Linker
01. svibanj 2024 07:19