CROPIX
PONOVNO PROBLEM S TRAVNJAKOM

JEDNA OD NAJVAŽNIJIH UTAKMICA VATRENIH NIJE NI POČELA, A VEĆ JE DOŠLO DO PROBLEMA Finci ne žele igrati na Rujevici: 'Mi smo se pripremali za Osijek'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2017. 11:27

Kao što se i najavljivalo posljednjih dana, HNS je zaprimio je i službenu potvrdu od strane Fife i Uefe da će se kvalifikacijska utakmica između Hrvatske i Finske odigrati u Rijeci. Rujevica će na kraju biti domaćin ove važne kvalifikacijske utakmice za Vatrene, a od Gradskog vrta se odustalo zbog travnjaka koji je bio u vrlo lošem stanju.

Ipak, mediji u Finskoj donose vijest kako se ovakva odluka nije se svidjela menadžeru finske nogometne reprezentacije, Lennartu Wangelu koji je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da će se utakmica igrati u Rijeci.

Rijeka, 020817.
Stadion Rujevica. 
UEFA Liga Prvaka, 3. pretkolo, uzvratna utakmica NK Rijeke i FC Salzburga. 
Na fotografiji: navijaci.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

- Želimo igrati u Osijeku! Vidjeli smo u kakvom je stanju travnjak, možda nije idealno, ali na njemu se može igrati. Sve planove smo napravili za Osijek. Mi ćemo doputovati carter letom, a hotel i tereni za trening su već pregledani. Premjesti li se dvoboj, ne možemo garantirati da ćemo imati tako dobre uvjete za pripremu.

Osim 'problema' vezanih uz samu igru i prepreme, Wangel je istaknuo i problem kada su u pitanju navijači.

- Oko 400 naših navijača se priprema na put za Osijek i sigurno im neće odgovarati što će se dvoboj možda igrati 450 kilometara dalje od predviđenog.

Linker
08. svibanj 2024 08:10