Opus Arena

 CROPIX
NOVI ‘PAMPAS‘ NA VIDIKU

Stigla je potvrda iz HNS-a: Ovo je sljedeći hrvatski stadion koji će doživjeti veliku preobrazbu

"Nakon tog posla, konačno će se započeti s novim stadionom u Maksimiru i rekonstrukcijom Poljuda"
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. studeni 2023. 22:02

Vječna tema hrvatskog nogometa su stadioni. Zbog toga smo Tomislava Svetinu, izvršnog direktora HNS-a, pitali kakva je situacija po pitanju kampa HNS-a.

- Što se kampa tiče vrlo brzo ćemo definirati projekt i s time izaći u javnost. Vjerujem da ćemo tijekom sljedeće godine već imati svu potrebnu dokumentaciju što se tiče izgradnje. Javnost će biti na vrijeme upoznata s time. Na temu stadiona odavno ističemo koliko je to bitno, ali primarno je u nadležnosti jedinica lokalne samouprave, eventualno države i klubova. Oni moraju dati konačan odgovor - rekao je Svetina.

Otkrio je i kakvi su planovi za bližu budućnost.

image

Maketa novog stadiona u Kranjčevićevoj na kojem radovi kreću 2024. godine

- Silno smo sretni i ponosni što je Osijek dobio novi stadion, vjerujem da će na tom tragu biti u skoroj budućnosti i Kranjčevićeva, a onda će se konačno započeti s novim stadionom u Maksimiru i ozbiljnom rekonstrukcijom Poljuda. Tako da bismo nakon toga mogli reći da hrvatska reprezentacija, koja je donijela toliko radosti Hrvatskoj, ima dovoljan broj kvalitetnih stadiona - zaključio je Svetina, a ostatak intervjua s izvršnim direktorom HNS-a pročitajte OVDJE.

Linker
05. ožujak 2024 19:12