Foto: Boris Kovacev / CROPIX
KVALIFIKACIJE ZA SP

SUDAC PREKINUO 'VATERPOLO' NA KIŠNOM MAKSIMIRU Utakmica prekinuta zbog natopljenog terena! Veliko je pitanje u kojem terminu će biti novi susret

Utakmica 7. kola kvalifikacija za SP u Zagrebu između Hrvatske i Kosova prekinuta je u 21. minuti kod rezultata 0:0 zbog kišom natopljenog terena.
Piše: HinaObjavljeno: 02. rujan 2017. 14:25

HRVATSKA - KOSOVO 0:0

HRVATSKA: Subašić - Vrsaljko, Vida, Lovren, Pivarić - Modrić, Kovačić - Brozović, Rakitić, Perišić - Mandžukić. IZBORNIK Ante Čačić.

KOSOVO: Ujkani - Vojvoda, Rrahmani, Jashanica, Kololli - Alushi, Kryeziu - Rashica, B.Berisha, Y. Berisha - Avdijaj. IZBORNIK Albert Bunjaku.

----------------------------------------------------------------

Subotnja kvalifikacijska utakmica 7. kola skupine I za odlazak na SP u nogometu 2018. između Hrvatske i Kosova na stadionu u Maksimiru prekinuta je zbog nemogućih uvjeta za igru, odnosno zbog natopljenog terena.

Utakmica je privremeno prekinuta u 23. minuti. Prekid i konzultacije trajali su desetak minuta, a onda je sudac utakmice Šveđanin Stefan Johannesson u dogovoru sa Fifinim delegatom odlučio prekinuti susret. Kada i gdje će se utakmica odigrati odlućit će se naknadno.

Zbog kišovitog vremena teren je toliko natopljen vodom da je lopta često zapinjala u lokvama, kojih je bilo na gotovo svim dijelovima maksimiskog travnjaka.

Rezultati by SofaScore

Linker
08. svibanj 2024 19:23