Srećko Niketić / Cropix
SMJENA TRENERA

Roberta Jarnija će na klupi Sarajeva naslijediti Ljupko Petrović

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2014. 23:39

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni neće više sjediti na klupi Sarajeva. Jarniju je danas uručen otkaz nakon serije neuvjerljivih nastupa u drugom dijelu prvenstva.

Sarajevo nakon 25 odigranih kola drži četvrtu poziciju na prvenstvenoj ljestvici s četiri boda zaostatka za vodećima Zrinjskim i Željezničarom. Takav plasman, a posebno nastupi u posljednjih nekoliko utakmica, nisu zadovoljili čelnike kluba.

- Uprava kluba jednoglasnog je stava da u drugom dijelu sezone gledamo neuvjerljivu, nedominantnu, neefikasnu, neangažiranu i nemotiviranu igru, a s obzirom na sve uloženo i sve što je pruženo igračima i stručnom stožeru, to nije dovoljno - izjavio je predsjednik Uprave kluba Edis Kusturica.

Sportski direktor Abdulah Ibraković dodao je kako su ovakvi nastupi neprihvatljivi te da je obavio razgovor s hrvatskim stručnjakom s kojim se rastao prijateljski i korektno.

Jarni je u prvenstvu upisao dvije pobjede, tri remija i poraz dok je u Kupu tri puta remizirao. Na klupi će ga, prema posljednjim informacijama, naslijediti Ljupko Petrović.

Linker
03. svibanj 2024 06:35