Massimiliano Allegri proživljava tešku sezonu u svojem Juventusu

 MARCO BERTORELLO Afp
NIJE IH ŠTEDIO

Bivša zvijezda žestoko opalila po Allegriju i Juventusu: ‘To je sr*** od nogometa! Očaj i sramota‘

Bivši talijanski napadač nije se ustručavao reći što stvarno misli o igri Stare dame
Piše: JL.Objavljeno: 12. studeni 2022. 08:54

Juventus je ušao u pobjedničku seriju. Momčad Massimiliana Allegrija ostvarila je pet uzastopnih pobjeda i nakon katastrofalnog starta uzdigla se do četvrte pozicije na tablici. Međutim, igra "stare dame" i nadalje je felerična. U posljednjem susretu Juventus je svladao Veronu u gostima (1-0), ali je trenutačno najslabije pozicionirani sastav Serie A stvorio mnogo problema torinskoj obrani. Stoga su Allegri i njegovi igrači izloženi učestalim kritikama...

"Juventusovo sranje od igre se nastavlja. Allegrijeva je momčad pobijedila Veronu bez šuta na gol. To je očaj od nogometa", ustvrdio je Antonio Cassano, nekadašnji talijanski reprezentativac.

Cassano je nekoć igrao za madridski Real i nekoliko talijanskih klubova (Bari, Roma, Milan, Sampdoria, Inter, Parma, Verona), ali nikada za Juventus. Stoga u svojim objedama nije nimalo štedio torinski klub.

"Sramotno je kako Juventus izgleda na terenu. Ne vjerujem da je 11 milijuna Juventusovih navijača sretno ovime što vidi. Za njihovu igru mogu reći samo tri riječi: sramota, sramota, sramota!"

Premda je Allegri i nadalje izložen presingu kritičara, vodstvo kluba mu vjeruje. Sada ima i alibi u pozitivnim rezultatima. Trener Juventusa s nestrpljenjem iščekuje stanku u prvenstvu (zbog Svjetskog prvenstva) kako bi predahnuo i donekle konsolidirao momčad (od igrača koji će mu biti na dispoziciji). No, prije raspusta Juve još mora odigrati susret protiv drugoplasiranog Lazija...

Linker
17. svibanj 2024 19:10