AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / AFP
KRVI JE BILO POSVUDA

JEZIVE VIJESTI TRESU ITALIJU Veliki talent slavnog kluba ubio majku i sestru: 'Bio je jako pristojan i ljubazan, ne mogu vjerovati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2017. 23:19

Jezive vijesti potresle su Italiju. Bivši nogometaš Parme Solomon Nyantakyi (21), koji je slovio kao jedan od većih talenata, ubio je majku i sestru u stanu u predgrađu Parme.

Policija ga je uhvatila dok je bježao prema Milanu, a nedugo nakon uhićenja priznao je monstruozan čin. Mrtva tijela unesrećenih Patience Nfum (45) i Magdalene Nyantakyi (11) pronašao je Solomonov brat 25-godišnji Raymond koji je rekao da su tijela bila toliko iskasapljena da je krvi bilo posvuda.

Teško je reći što je nagnalo Solomona Nyantakyia na ovako surov i neljudski čin.

- Solomon je bio jako miran, čak i šutljiv. Ne mogu ni zamisliti da je to zaista napravio - kaže bivši trener Parme Roberto Donadoni, jedno vrijeme i izbornik Italije, a slično govori i kapetan Cristiano Lucarelli:

- Solomon baš nikad nije povisio ton ili se posvađao s nekim. Bio je jako pristojan i ljubazan. Doduše, imao je problema, žalio se da mu nedostaje Afrika. Borio se s depresijom, od koje je dugo bolovao.

Pad Nyantakyia počinje 2015. godine kada klub odlazi u bankrot, a ganski nogometaš se uspijeva skrasiti u izvjesnom Tuttocuoiou i to omladinskoj ekipi. Kasnije je dogurao do Imolesea u Serie D, gdje navodno upada u loše društvo i opija se.

Linker
12. svibanj 2024 01:00