Hanza Media
BURNO U PRIJELAZNOM ROKU

TALIJANI SE RASPISALI O MASOVNOM EGZODUSU HRVATA Evo koji bi sve Vatreni lako mogli 'dići sidro' iz svojih klubova...

Sljedeći prijelazni rok mogao bi, prema napisima talijanskih medija, biti itekako prometan za hrvatske nogometaše u Serie A
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2017. 15:32

Prema napisima talijanskih medija, u Interu se spremaju pronaći zamjenu za Ivana Perišića.

Naime, La Nazione navodi kako je Inter u intenzivnim pregovorima s Federicom Bernardeschijem iz Fiorentine kojeg vidi kao idealnu Perišićevu zamjenu. Talijanski dnevnik navodi kako su na Perišića bacili oko iz Manchester Uniteda i očito vjeruju kako će do transfera i doći, budući navode da su na San Siru već naveliko u potrazi za alternativom.

Sugerira se da bi Inter za Bernardeschija bio spreman ponuditi oko 40 milijuna eura, a teško da bi onda i Perišića pustili za manju svotu.

Podsjećamo, Perišić je pod ugovorom u Interu do 2020. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura. U Interu pak vjeruju da bi Jose Mourinho za njega bio spreman platiti puno više.

Ne zna se ni gdje će završiti Perišićev suigrač Marcelo Brozović sljedećeg ljeta. Dio medija uvjeren je da će u Interu prodati Hrvata koji je stigao za svega 7.5 milijuna eura, a sada mu je vrijednost oko 25 milijuna. Zainteresiranih ne manjka, kako iz Kine, tako i iz redova brojnih europskih uglednika poput Chelseaja i Arsenala.

Istovremeno Gazzetta dello Sport općenito predviđa veliku rasprodaju u Fiorentini. U tu priču su uključeni kako trener Paulo Sousa, koji je ostao bez povjerenja navijača i uprave, kao i hrvatski dvojac Nikola Kalinić i Milan Badelj.

Ima li u takvim glasinama istine ostaje za vidjeti. Nije tajna da bi za Kalinića platiti bogatstvo u Kini, dok je oko na Badelja već odavno bacio Milan...

O mogućem transferu Marija Mandžukića u Tursku već se nagađa neko vrijeme, a sada navodno Tudorovom Galatasaryju priključio i Bešiktaš kao zainteresirana strana. Dakako, ne treba zabraviti niti interes za Mandžukićem iz Premiershipa, a u tom se kontekstu najviše spominje mogući odlazak u West Ham kod Slavena Bilića.

U svakom bi slučaju sljedeći prijelazni rok trebao biti itekako zanimljiv za hrvatske nogometaše...

Linker
28. travanj 2024 02:14