youtube
NAJVEĆI BORAC

VIDEO: EVO KAKO SU SE TALIJANI NAKLONILI 'TERMINATORU IZ SLAVONSKOG BRODA' Bio je to savršen dan, a tribine su grmile na njegov 31. rođendan

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2017. 12:22

Impresivna je ova Juventusa sezona. Momčad iz Torina prošle srijede osvojila je Talijanski kup pobjedom protiv Lazija u Rimu, jučer je obranila naslov prvaka Italije. Prvi Juventusov ‘toreador’ bio je jučer poslije podne hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić.

Crotone je u posljednje vrijeme igrao u odličnoj formi te je kod svojih navijača probudio nade u ostanak, ali na Juventusovom stadionu nije imao izgleda, a načeo ga je upravo hrvatski napadač. Igrala se 13. minuta kad je Cuadrado ubacio s desne strane, a Mandžukić se odlično snašao i s pet metara zakucao loptu u mrežu za vodstvo Stare dame.

Bio je to savršen dan za njega - zabio je gol i osvojio titulu prvaka Italije na svoj 31. rođendan (rođen je 31. svibnja 1986. u Slavonskom Brodu).


Mandzukic Goal

Naravno, bio je to pogodak koji je u pravo vrijeme usmjerio utakmicu u korist domaće momčadi, a Mandžukić je još jednom potvrdio svoj značaj u Allegrijevoj koncepciji. Riječ je o igraču koji na terenu izgara od borbenosti i požrtvovnosti, a s obzirom da više ne igra na poziciji klasičnog centarfora, još više ove sezone do izražaja dolaze njegove defenzivne kvalitete. Često se vraća na svoju polovicu i pomaže obrani, ali kad treba, onda i zabija. Po završetku utakmice igrači su jedan po jedan stizali na centar igrališta gdje im je uručen pehara za osvojen naslov, a napadač Vatrenih izmamio je velike ovacije navijača.

Linker
03. svibanj 2024 05:42