REUTERS/David W Cerny TPX / REUTERS
SJAJNA FORMA

VIDEO: VATRENI AS JEDNOSTAVNO NEMA MILOSTI Hat-trickom i asistencijom donio pobjedu u neviđenoj golijadi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2016. 17:38

Fiorentina je pobijedila Cagliarii 5:3, a strijelac tri pogotka bio je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

Kalinić je najprije zatresao mrežu udarcem glavom u 20. minuti i poravnao rezultat, drugi gol je postigao u 40. minuti odmjerenim udarcem s vrha 16-erca, da bi u 53. minuti kompletirao hat-trick.

Ostala dva gola su djelo Bernardeschija, a Milan Badelj i Hrvoje Milić nisu nastupili..

Hrvatski reprezentativac sada ima četiri gola u prvenstvu ove sezone, a lani ih je upisao ukupno 12.

Inter je izgubio s 1-2 na gostovanju kod Atalante pogotkom iz penala dvije minute prije kraja, te je pao na sramotno 14. mjesto. Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu za milansku momčad, a Marcelo Brozović je zamijenjen u 62. minuti nakon što je asistirao za gol Ederu. Napoli je slavio kod "fenjeraša" Crotonea s 2-1 s 90-minutnim učinkom Ivana Strinića, dok je Marko Rog ponovno bio na klupi.

Stipe Perica i Andrija Balić su odgledali s klupe Udinesea pobjedu svoje momčadi nad Pescarom (3-1), dok su Torino i Lazio odigrali 2-2.

U zadnjem dvoboju 9. kola Talijanske lige Roma je na Olimpicu pobijedila Palermo s 4-1 i probila se na drugo mjesto ljestvice.

Pogotke su za Romu polučili Saleh (31), Paredes (51), Džeko (68) i El Shaarawy (82), dok je strijelac za Sicilijance bio Quaison (80). Vrata Palerma branio je hrvatski golman Josip Posavec.


All Goals HD - Cagliari 3-5 Fiorentina - 23-10... by Bayeo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
28. travanj 2024 18:32