AFP
 MIGUEL MEDINA
STRAŠAN NAPADAČ

Zatresao mrežu nakon šest minuta i poručio: ‘Iza mene je težak period, uspio sam promijeniti dio sebe‘

Pričalo se da bi mogao napustiti Juventus, ali Argentinac nema takve namjere
Piše: Iva PrpićObjavljeno: 27. lipanj 2020. 14:20

Juventus je bez mnogo muke svladao Lecce na domaćem terenu u 28. kolu talijanskog prvenstva rezultatom 4:0. U 77. minuti Maurizio Sarri poslao je na teren argentinskog napadača Gonzala Higuaína koji je zbog ozljede propustio prvenstvenu utakmicu protiv Bologne, te susrete kupa protiv Milana i Napolija u nastavku sezone.

Argentincu je šest minuta bilo potrebno da nakon sjajne asistencije Cristiana Ronalda svlada gostujućeg vladara Gabriela i povisi prednost Stare dame na 3:0. Iako su talijanski mediji tvrdili kako bi 32-godišnjak mogao napustiti redove torinske momčadi već ovog ljeta, Higuain je nakon utakmice istaknuo kako je znao da ga momčad treba na terenu.

image
AFP
VINCENZO PINTO

- Proživio sam jako težak period u kojem sam uspio promijeniti nešto u sebi. Shvatio sam da me momčad treba na travnjaku kako bi sezonu kompletirali u najboljem mogućem scenariju. Istina je da sam s oduševljenjem odgovorio na poziv, sretan sam jer sam ovdje i jer sam se vratio. Najvažnije je da se sada odmorimo jer nas čeka nova utakmica u utorak. Imperativ je bila pobjeda kako bi se bodovno odmaknuli od Lazija. Iako smo učinili planirano ne smijemo se opustiit. Još je mnogo kola do kraja i stvari se brzo mogu promijeniti, izjavio je Higuain.
Inače, Argentinac je jedan od posljednjih igrača koji se vratio u Torino nakon pandemije koronavirusa jer se brinuo o zaraženoj majci.

- Zbog pandemije moja majka i ja proživjeli smo teške dane. Ipak. momčad je uvijek bila uz mene i uvijek me gurala i motivirala da dajem sve od sebe.

Linker
19. svibanj 2024 23:47